Onze missie

Er wordt gestreefd naar optimale veiligheid en kwaliteit bij het uitvoeren van alle transporten. SL-Logistics BV kan hiervoor rekenen op kennis en ervaring van zijn werknemers, die aanwezig is bij zowel de chauffeursgroep, eigen chauffeurs en charters, als bij het personeel op kantoor en dit onder leiding van Kurt van Gijsel die gediplomeerd veiligheidsadviseur is. Alle eigen chauffeurs zijn in het bezit van een BBS certificaat en VCA diploma.

SL-Logistics

SL-Logistics BV is opgericht in 2018 door Sofie Lievens en verzorgd transport van goederen over de weg met als specialisatie nationaal en internationaal transport van ADR-goederen in box- en tankcontainers.

Reeds in 1999 is Kurt Van Gijsel gestart in de transportsector als eigen rijder en werd er in 2008 KVG Trans BVBA opgericht. Begin 2018 werd er beslist KVG Trans te verkopen en werd een nieuwe start gemaakt binnen SL-Logistics met 4 chauffeurs.

Eind 2020 werd dit dan uitgebreid naar 11 chauffeurs met een 30-tal vaste charters die samen instaan voor het dagelijkse transport van uw goederen en vloeibare stoffen.

Waarom kiezen voor SL-Logistics?

Door kwaliteit, veiligheid, kennis en ervaring te combineren met nieuw, volledig uitgerust en perfect onderhouden materiaal is SL-Logistics BV een familiebedrijf met internationale uitstraling en een betrouwbare partner binnen de transportsector.

MissieEr wordt gestreefd naar optimale veiligheid en kwaliteit bij het uitvoeren van alle transporten.

Jaar ervaring

Wagens

Chassis

Toegewijde planners

ADR transport

Wij zijn gespecialiseerd in het nationaal en internationaal tranport van ADR-goederen in box-en tankcontainers.

Live updates van uw transport

Onze planners zijn steeds op elk moment volledig op de hoogte waar uw transport zich bevindt.

Kwaliteitscontrole

Regelmatige audits zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening.

ISO 9001:2015

SL-logistics voldoet volledig aan de ISO 9001:2015 normen.

SQAS transport services

Wij zijn volledig goedgekeurd door het Saftey & Quality Assesment for Sustainability systeem. Dit systeem is een onafhankelijke beoordeling van kwaliteit, veiligheid, beveiliging, omgeving en sociale aspecten binnen ons bedrijf.

GDP & VCA certificatie